Χρήσιμα Τηλέφωνα & Πληροφορίες
Ιστοσελίδα ΠΟΠΕΚ

Ιστοσελίδα ΠΟΠΕΚ

Διαφήμιση

Επιστολή προς πρατηριούχους

Αγαπητοί συνάδελφοι, επικοινωνούμε μαζί σας για να σας ενημερώσουμε σχετικά με το νέο κανάλι ενημέρωσης και επικοινωνίας για τον κλάδο που δημιούργησε η Πανελλήνια Ομοσπονδία Πρατηριούχων – Εμπόρων Καυσίμων. ΠΟΠΕΚ

Πρόκειται για την ιστοσελίδα μας, που βρίσκεται στη διεύθυνση www.popek.gr στην οποία έχουν ελεύθερη πρόσβαση όλοι οι συνάδελφοι προκειμένου να ενημερώνονται για όλες τις εξελίξεις στην αγορά καυσίμων, ειδήσεις από την αγορά και την οικονομία. Στην ιστοσελίδα μας, την οποία σας καλούμε να επισκέπτεστε τακτικά θα βρείτε επίσης:

  • Τις δραστηριότητες της ΠΟΠΕΚ για την επίλυση των προβλημάτων του κλάδου.
  • Αρθρογραφία από ειδικούς για φοροτεχνικά και νομικά θέματα του κλάδου.
  • Μελέτες , Έρευνες για την αγορά πετρελαιοειδών.
  • Τιμές  Καυσίμων σε Ελλάδα και Ευρώπη
  • Νόμους, εγκυκλίους, και Υπουργικές Αποφάσεις που αφορούν τη λειτουργία των πρατηρίων.
  • Μικρές αγγελίες για εξοπλισμό, μέσα μεταφοράς, πρατήρια, κλπ. που δημοσιεύονται δωρεάν.

Ελπίζουμε με τις προτάσεις και τις ιδέες σας να εμπλουτίσουμε ακόμη περισσότερο το περιεχόμενο της ιστοσελίδας μας, με θέματα που σας ενδιαφέρουν και θα θέλατε να ενημερώνεστε γι αυτά. Φιλοδοξία μας είναι η ιστοσελίδα της ΠΟΠΕΚ να γίνει βήμα όχι μόνο για την ενημέρωση αλλά και την αμφίδρομη επικοινωνία με όλους τους συναδέλφους. Είτε είναι μέλη της Ομοσπονδίας μας, είτε όχι γιατί τα προβλήματα είναι κοινά και οι λύσεις που πρέπει να δοθούν μας ενδιαφέρουν όλους το ίδιο.

Γνωρίζετε όλοι ότι στον ενάμιση χρόνο που λειτουργεί η ΠΟΠΕΚ  αποφύγαμε να δώσουμε αφορμές ή να ρίξουμε λάδι στη φωτιά της αντιπαράθεσης με την Ομοσπονδία Βενζινοπωλών, αν και δεν ήταν λίγες οι φορές που προκληθήκαμε. Η άποψή μας είναι και επιμένουμε σε αυτήν, ότι αντίπαλός μας είναι τα προβλήματα του κλάδου και όχι οποιασδήποτε συνάδελφος, ανεξάρτητα από το αν διαφωνούμε ή συμφωνούμε με τις απόψεις του. Ο λόγος άλλωστε που ξεκινήσαμε τη νέα συνδικαλιστική προσπάθεια με τη συγκρότηση της ΠΟΠΕΚ ήταν ακριβώς το ότι διαπιστώσαμε πως η εκπροσώπηση του κλάδου προς την κοινωνία και την εκάστοτε κυβέρνηση ήταν, το λιγότερο, ανεπαρκής όταν δεν ήταν επιζήμια. Όπως έγινε π.χ. με την περίπτωση του «Ήφαιστου» που δημιουργήθηκε με τη σύμφωνη γνώμη και τη συνδρομή της ΟΒΕ για να καταργηθεί μετά από λίγους μήνες αφού έβαλε χιλιάδες συναδέλφους σε περιπέτειες με πρόστιμα που παλεύουμε τώρα να διαγράψουμε ή τουλάχιστον να περιορίσουμε.

[divider height=”30″ style=”default” line=”narrow” themecolor=”1″]

Αγαπητοί συνάδελφοι,

Τα μέλη του ΔΣ της ΠΟΠΕΚ είναι πάντα στη διάθεσή σας για τα θέματα που σας απασχολούν ή θεωρείτε ότι έπρεπε να απασχολήσουν τον κλάδο. Στην ιστοσελίδα μας υπάρχει ειδική ενότητα για την επικοινωνία με τους συναδέλφους. Περιμένουμε τις απόψεις, τις παρατηρήσεις σας και κυρίως την κριτική σας για όσα πιστεύετε ότι πρέπει να διορθώσουμε.

Με συναδελφικούς χαιρετισμούς
Το ΔΣ της ΠΟΠΕΚ.

Μετάβαση σε γραμμή εργαλείων