Χρήσιμα Τηλέφωνα & Πληροφορίες
Καναλάρχης και με τη… βούλα ο Σαββίδης – Πλήρωσε 20,5 εκατ

Καναλάρχης και με τη… βούλα ο Σαββίδης – Πλήρωσε 20,5 εκατ

Διαφήμιση
Οριστικός υπερθεματιστής ανακηρύχθηκε ο επιχειρηματίας Ιβάν Σαββίδης, ο οποίος ήταν ο πρώτος επιλαχών στη σειρά για τη διεκδίκηση τηλεοπτικής άδειας, μετά την απόσυρση του επιχειρηματία Ιωάννη Καλογρίτσα από τον διαγωνισμό.

O έλεγχος στο πόθεν έσχες του επιχειρηματία ολοκληρώθηκε και σύμφωνα με πληροφορίες, ο επιχειρηματίας Ιβάν Σαββίδης που πήρε την άδεια στη θέση του Ι. Β. Καλογρίτσα έσπευσε σήμερα να καταθέσει το ποσό (20,5 εκατ. ευρώ) που αναλογεί στην πρώτη δόση. 

Όλη η ανακοίνωση της Γ.Γ. Ενημέρωσης:

Σήμερα Παρασκευή 30-9-2016 εκδόθηκε και αναρτήθηκε στο διαδίκτυο, η απόφαση του Γενικού Γραμματέα Ενημέρωσης και Επικοινωνίας με Αρ.Πρωτ. 267/30-9-2016 με την οποία εγκρίνεται το υπ’ αρ. 28/30.9.2016 Πρακτικό της Πενταμελούς Ειδικής Επιτροπής Διενέργειας Διαγωνισμού και ανακηρύσσεται οριστικός υπερθεματιστής για μία (1) από τις τέσσερις (4) δημοπρατηθείσες άδειες παρόχων περιεχομένου επίγειας ψηφιακής τηλεοπτικής ευρυεκπομπής ελεύθερης λήψης εθνικής εμβέλειας ενημερωτικού προγράμματος γενικού περιεχομένου για μετάδοση υψηλής ευκρίνειας (high definition), η εταιρεία «DIMERA MEDIA INVESTMENTS LIMITED» έναντι τιμήματος 61.500.000 € (εξήντα ενός εκατομμυρίου πεντακοσίων χιλιάδων ευρώ).

Μετάβαση σε γραμμή εργαλείων