Χρήσιμα Τηλέφωνα & Πληροφορίες
Η καταστροφική πετρελαιοκηλιδα της BP έγινε ταινία και το πρώτο trailer είναι φανταστικό

Η καταστροφική πετρελαιοκηλιδα της BP έγινε ταινία και το πρώτο trailer είναι φανταστικό

Διαφήμιση

Το πρώτο trailer του «Deepwater Horizon», της ταινίας που αφηγείται την πραγματική ιστορία της καταστροφικής πετρελαιοκηλίδας του 2010 στον Κόλπο του Μεξικό, μόλις κυκλοφόρησε. Και είναι κάπως καθηλωτικό.

Το σχεδόν 2λεπτο trailer δείχνει τον Mark Wahlberg και την Kate Hudson να κάθονται στην κουζίνα με την κόρη τους -στην ταινία, προφανώς- η οποία εξηγεί τις μεθόδους των υπεράκτιων γεωτρήσεων με απλούς όρους, καθώς ετοιμάζει μια εργασία για το σχολείο σχετικά με τη δουλειά του μπαμπά της. Ενώ η μικρή χρησιμοποιεί ένα κουτάκι αναψυκτικού και λίγο μέλι για να αναπαραστήσει τη διαδικασία, βλέπουμε εμβόλιμες σκηνές από τους εργάτες στην κανονική πλατφόρμα γεωτρήσεων στον ωκεανό να ακολουθούν κατά γράμμα τις οδηγίες της, χρησιμοποιώντας φυσικά τα πραγματικά εργαλεία της δουλειάς τους.

Η ένταση κορυφώνεται καθώς οι εργάτες ανακαλύπτουν τις διαρροές, οι οποίες τελικά οδήγησαν σε μία από τις μεγαλύτερες φυσικές καταστροφές στην ιστορία που έγιναν από το χέρι του ανθρώπου.

Στο «Deepwater Horizon» παίζουν επίσης οι Kurt Russell, John Malkovich, Gina Rodriguez και Dylan O’ Brien, ενώ στη σκηνοθεσία βρίσκεται ο Peter Berg (γνωστός κυρίως από τις τηλεοπτικές του δουλειές στις σειρές «The Leftovers», «Friday Night Lights», «Bloodline»).

Σίγουρα πρόκειται για ένα από τα πιο καλομονταρισμένα trailer που έχουμε δει τελευταία. Για την ταινία θα πρέπει να περιμένουμε μέχρι τις 30 Σεπτεμβρίου, όταν και θα κάνει πρεμιέρα στις αμερικάνικες αίθουσες.

Μετάβαση σε γραμμή εργαλείων