Χρήσιμα Τηλέφωνα & Πληροφορίες
Καθαρισμός DPF – Ο εύκολος καθαρισμός για τα φίλτρα σωματιδίων

Καθαρισμός DPF – Ο εύκολος καθαρισμός για τα φίλτρα σωματιδίων

Διαφήμιση

Ειδικό ισχυρό καθαριστικό που βοηθά στην ανάπλαση των φίλτρων σωματιδίων. Αποτρέπει αποτελεσματικά το φράξιμο των κυψελών. Είναι ο πιο οικονομικός  τρόπος καθαρισμού και προστασίας των φίλτρων σωματιδίων, ιδιαίτερα για τα οχήματα που διανύουν μικρές αποστάσεις (σταμάτα-ξεκίνα στην πόλη). Προστίθεται στο ρεζερβουάρ. 

Αιτία:

Η οδηγική συμπεριφορά (start-stop), εμποδίζει το μοριακό φίλτρο να θερμανθεί επαρκώς ώστε να κάψει τα μόρια κάπνας που έχουν συγκεντρωθεί στο φίλτρο. Για να συμβεί αυτό, η απαιτούμενη θερμοκρασία είναι περίπου 550° C, τιμές που σπάνια επιτυγχάνονται κατά την φυσιολογική λειτουργία του οχήματος. Έτσι, η υπερβολική συγκέντρωση μορίων προκαλεί το σχηματισμό κάπνας στο φίλτρο και κατά συνέπεια το φράξιμο του.

Πρόβλημα:

Ένδειξη βλάβης από το σύστημα OBD (προειδοποιητικό λαμπάκι). Απώλεια ισχύος και αύξηση κατανάλωσης καυσίμου που οδηγούν σε βλάβη του οχήματος.

Λύση:

Ανάπλαση φίλτρου με την βοήθεια του (κάντε κλικ παρακάτω)
DPF Power Clean της Powermaxx ή DPF Clean της AUTOPROFI

PRO-TEC HELLAS

Στην Ελλάδα η  PRO-TEC  μέλος της  BluechemGroup δραστηριοποείται από το 1996, με επίσημο αντιπρόσωπο την εταιρία PRO-TEC HELLAS που εδρεύει στις ιδιόκτητες εγκαταστάσεις της στη Θέρμη Θεσσαλονίκης από  το 2005.

Εκτός απο το επαγγελματικό brand PRO-TEC του ομίλου ,  αντιπροσωπεύουμε και τις σειρές προϊόντων Bluechem  και AUTOPROFI.

Η σημερινή θέση της εταιρίας στο χώρο των χημικών είναι αποτέλεσμα τόσο της μοναδικής φόρμουλας των προϊόντων όσο και των εξειδικευμένων γνώσεων που κατέχει το έμψυχο δυναμικό μας.

Επίσης το επιλεγμένο και σταθερά αυξανόμενο δίκτυο συνεργατών μας πανελλαδικά είναι πρόθυμο να δώσει ολοκληρωμένες λύσεις, ακολουθώντας όσο το δυνατόν πιο πιστά την βασική γραμμή της εταιρίας.

 
Μετάβαση σε γραμμή εργαλείων