Χρήσιμα Τηλέφωνα & Πληροφορίες
«Κλείδωσαν» οι αλλαγές στα τέλη κυκλοφορίας

«Κλείδωσαν» οι αλλαγές στα τέλη κυκλοφορίας

Διαφήμιση

Με ρύθμιση που ελπίζεται να δώσει κίνητρο στους ιδιοκτήτες οχημάτων που έχουν καταθέσει τις πινακίδες τους να προβούν σε άρση της ακινησίας των οχημάτων με την καταβολή των αναλογούντων τελών, για μία μόνο φορά μέσα στο 2016.

Στην σχετική τροπολογία που κατατέθηκε προβλέπεται:

• για άρση ακινησίας χρονικής διάρκειας ενός μηνός, καταβάλλονται τα 2/12 του ποσού των αναλογούντων στο όχημα, ετησίων τελών κυκλοφορίας,

• για άρση ακινησίας χρονικής διάρκειας τριών μηνών, καταβάλλονται τα τέσσερα δωδέκατα (4/12) του ποσού των αναλογούντων στο όχημα, ετησίων τελών κυκλοφορίας,

• για άρση ακινησίας για το υπόλοιπο διάστημα του έτους και μέχρι το τέλος αυτού, καταβάλλονται τα δωδέκατα του ποσού των αναλογούντων στο όχημα ετησίων τελών κυκλοφορίας που απομένουν έως τις 31-12-2016, συν (+) δύο δωδέκατα (2/12) ετησίων τελών κυκλοφορίας.

Παράλληλα, με την ίδια τροπολογία απαλλάσσονται από τον ΕΝΦΙΑ για τα έτη 2015-2016 κτίσματα σε Λευκάδα και Ιθάκη που υπέστησαν ζημιές από το σεισμό του Νοεμβρίου του 2015.

Επίσης παρατείνεται για 15 ημέρες η προθεσμία υποβολής της δήλωσης Απόδοσης Φόρου Μισθωτών Υπηρεσιών από τα υπόχρεα Ν.Π.Δ.Δ.- Ασφαλιστικά Ταμεία των οποίων η ηλεκτρονική καταβολή δεν κατέστη δυνατή.

Μετάβαση σε γραμμή εργαλείων