Χρήσιμα Τηλέφωνα & Πληροφορίες
Μεξικό: Xωρίς επενδυτικό ενδιαφέρον η δημοπρασία για το πετρελαϊκό πεδίο Ayin-Batsil

Μεξικό: Xωρίς επενδυτικό ενδιαφέρον η δημοπρασία για το πετρελαϊκό πεδίο Ayin-Batsil

Διαφήμιση
Το Ayin-Batsil είναι μήκους 423 τετραγωνικών μιλίων (1.096 τετραγωνικά χιλιόμετρα) σε ρηχά νερά κατά μήκος του νότιου άκρου του Κόλπου του Μεξικού και εκτιμάται ότι περιέχει 359 εκατομμύρια βαρέλια ισοδύναμου πετρελαίου σε αποδεδειγμένα, και πιθανά αποθέματα.
 
 
Δεν υπήρξαν υποψήφιοι σε δημοπρασία για να συνεργαστούν με την μεξικανική πετρελαϊκή εταιρεία Pemex στο υπεράκτιό της έργο Ayin-Batsil, δήλωσε ο ρυθμιστικός φορέας της βιομηχανίας, σε μια υπαναχώρηση για το άνοιγμα του ενεργειακού τομέα της χώρας σε ιδιωτικά κεφάλαια.
 
Αναλυτές της βιομηχανίας εκτιμούν ότι το  Ayin-Batsil είναι το πιο ελκυστικό από τις τρεις περιοχές του μπλοκ. Τα αποτελέσματα των δύο άλλων τομέων πρόκειται να ανακοινωθούν αργότερα. Η δημοπρασία είναι η δεύτερη προσφορά μιας κοινής επιχείρησης μεταξύ της Pemex και των μετοχικών εταίρων, δεδομένου ότι ένα τεράστιο ενεργειακό άνοιγμα, το οποίο ολοκληρώθηκε το 2014, έληξε το μονοπώλιο της εταιρείας και της επέτρεψε να αναπτύξει από κοινού σχέδια με ιδιωτικές και ξένες πετρελαϊκές εταιρείες.
 
Μετάβαση σε γραμμή εργαλείων