Χρήσιμα Τηλέφωνα & Πληροφορίες
Μετατίθεται το συνέδριο Global Oil & Gas SE Europe & Med

Μετατίθεται το συνέδριο Global Oil & Gas SE Europe & Med

Διαφήμιση

Σύντομα αναμένεται να ανακοινωθούν οι νέες ημερομηνίες διεξαγωγής του συνεδρίου Global Oil & Gas SE Europe & Med, καθώς οι διοργανωτές αποφάσισαν τη χρονική μετάθεσή του, δεδομένων των σημαντικών εξελίξεων που επίκεινται το προσεχές διάστημα.

Το δελτίο τύπου που εκδόθηκε:

                                                                                                                                                                           Αθήνα 11/07/2017

Αξιότιμοι συνεργάτες,

   Όπως γνωρίζετε διανύουμε μια περίοδο εξαιρετικά ενδιαφέρουσα για την αγορά έρευνας και εκμετάλλευσης υδρογονανθράκων τόσο στην Ελλάδα όσο και στην ευρύτερη περιοχή της Νοτιοανατολικής Ευρώπης και της Ανατολικής Μεσογείου. Παράλληλα βρίσκονται σε εξέλιξη και εμφανίζουν συνεχή πρόοδο πολυάριθμα έργα μεταφοράς και αποθήκευσης φυσικού αερίου που αναμένεται να διαδραματίσουν κομβικό ρόλο για την ενεργειακή ασφάλεια και την διαφοροποίηση των πηγών ενέργειας.

   Ενόψει των ανωτέρω και καθώς αναμένονται περισσότερες θετικές εξελίξεις οι διοργανωτές της έκθεσης – συνεδρίου της GLOBAL OIL & GAS SOUTH EAST EUROPE and MEDITERRANEAN Incorporating APPEX 2017 Exhibition and Conference, αποφάσισαν την μετάθεση της ημερομηνίας διεξαγωγής της εκδήλωσης, προκειμένου αυτή να ανταποκριθεί ακόμη καλύτερα στις απαιτήσεις της αγοράς.

   Σύντομα θα σας ανακοινώσουμε τις νέες ημερομηνίες διεξαγωγής.

Με εκτίμηση, 

Εκ μέρους των ROTA AE, ITE GROUP PLC, AAPG

Πανώργιας Γιώργος,

Διευθυντής Marketing ROTA AE

 

Μετάβαση σε γραμμή εργαλείων