Χρήσιμα Τηλέφωνα & Πληροφορίες
Motor Oil: Στις 11 Μαρτίου τα οικονομικά αποτελέσματα χρήσης του 2015

Motor Oil: Στις 11 Μαρτίου τα οικονομικά αποτελέσματα χρήσης του 2015

Διαφήμιση

Εντός των επομένων ημερών αναμένεται να υπογραφεί η συμφωνία μεταξύ της Total και της κρατικής πετρελαϊκής του Ιράν, NIOC, για την ανάπτυξη του πετρελαϊκού οικοπέδου South Azadegan, όπως ανακοίνωσε ο Ιρανός υπουργός Πετρελαίου Bijan Zanganeh.

«Βάσει της εμπιστευτικής συμφωνίας, ειδικές πληροφορίες για το πεδίο θα τεθούν στη διάθεση της γαλλικής εταιρείας», προσέθεσε. 

Ο επικεφαλής της National Iranian Oil Company (NIOC) Roknoddin, είπε από την πλευρά του ότι «η Total παραμένει η πρώτη μεγάλη εταιρεία που υπέγραψε συμφωνία για την αγορά 160.000 βαρελιών ιρανικού αργού την ημέρα». Το συμβόλαιο έχει αόριστη διάρκεια, με τη δυνατότητα ανανέωσης κάθε χρόνο.  

Ο διευθυντής ανάπτυξης του South Azadegan, Seyed Mahmoud Marashi, υπογράμμισε ότι «σύμφωνα με προκαταρκτικές εκτιμήσεις, το ύψος της επένδυσης για τη δεύτερη φάση ανάπτυξης του South Azadegan θα είναι λιγότερο από 5 δισ. δολάρια».

Σήμερα, η παραγωγή από 30 γεωτρήσεις στο South Azadegan ανέρχεται σε 50.000 βαρέλια/ημέρα περίπου. Στόχος είναι η αύξηση στα 320.000 βαρέλια.

energypress.gr

Μετάβαση σε γραμμή εργαλείων