Χρήσιμα Τηλέφωνα & Πληροφορίες
MPALCO: Yδραυλικό υγρό για κυκλώματα σε Citroen και πλήρης ισχύος συστήματα πέδησης

MPALCO: Yδραυλικό υγρό για κυκλώματα σε Citroen και πλήρης ισχύος συστήματα πέδησης

Διαφήμιση

Ένα μεγάλο κενό στα ράφια των Πρατηρίων έρχεται να καλύψει το LHM HYDRAAULIC CITROEN της MPALCO.

Πρόκειται για υδραυλικό υγρό για κυκλώματα σε Citroen και πλήρης ισχύος συστήματα πέδησης. Το υγρό παράγεται από ορυκτέλαια και πρόσθετα που του προσδίδουν τα χαρακτηριστικά του σύμφωνα με τις προδιαγραφές PSA-B-712710 και είναι κατάλληλο για χρήση σε οχήματα Citroen (Προϊόν Εισαγωγής).

Το προϊόν μπορείτε να το προμηθευτείτε από την γνωστή Ελληνική εταιρεία παραγωγής Λιπαντικών Motor Plus.

Η Motor Plus είναι από τις πρώτες εταιρείες που στήριξαν την προσπάθεια της ΕΝ.ΒΕ.Θ (Ένωσης Βενζινοπωλών Θεσσαλονίκης) για ενημέρωση των μελών της με νέα σύγχρονα εργαλεία επικοινωνίας

Λίγα λόγια για την Motor Plus

Η Ελληνική εταιρεία MOTOR PLUS με παραγωγή και εμπορία υψηλής ποιότητας Λιπαντικών και Χημικών προϊόντων από το 1980 παρέχει τις υπηρεσίες της στο χώρο των Λιπαντικών και είναι από τις δυναμικά αναπτυσσόμενες εταιρείες με γκάμα προϊόντων που καλύπτει μεγάλο φάσμα καταναλωτών.

Με έμπειρο και εξειδικευμένο προσωπικό και την πολυετή πείρα διασφαλίζει τα προϊόντα της και εξασφαλίζει στους πελάτες της την σιγουριά της χρήσεως των λιπαντικών της.

Τα ορυκτέλαια που διαθέτει είναι όλα πρωτογενή υψηλής τεχνολογίας με άριστες και ελεγχόμενες προδιαγραφές καλύπτοντας τις απαιτήσεις των μεγαλύτερων κατασκευαστών μηχανών του κόσμου.

Περισσότερες πληροφορίες για όλα τα προϊόντα της εταιρείας εδώ

lhm

Μετάβαση σε γραμμή εργαλείων