Χρήσιμα Τηλέφωνα & Πληροφορίες
Η οικογένεια των Πρατηριούχων έχασε ένα αγαπητό της μέλος – Νεκρός σε τροχαίο ο Βολιώτης πρατηριούχος Λεωνίδας Παπαμήτρος

Η οικογένεια των Πρατηριούχων έχασε ένα αγαπητό της μέλος – Νεκρός σε τροχαίο ο Βολιώτης πρατηριούχος Λεωνίδας Παπαμήτρος

Διαφήμιση

Εχασε τη ζωή του ο γνωστός Βολιώτης επαγγελματίας Λεωνίδας Παπαμήτρος σε τροχαίο δυστύχημα που συνέβη στην περιοχή των Γρεβενών.

Ο 61χρονος Λεωνίδας Παπαμήτρος, ιδιοκτήτης πρατηρίων υγρών καυσίμων στον Βόλο, ανασύρθηκε νεκρός από το όχημά του όταν αυτό εξετράπη της πορείας του και ανατράπηκε στο δρόμο μετά την Σαμαρίνα Γρεβενών.

Συγκεριμένα στο 2ο χιλιόμετρο  της επαρχιακής οδού Μαυραναίων – Γρεβενών της Π.Ε Γρεβενών, το ΙΧ φορτηγό αυτοκίνητο που οδηγούσε ο άτυχος 61χρονος Βολιώτης επαγγελματίας εξετράπη της πορείας του και ανατράπηκε μέσα σε αγροτεμάχιο.

Μετά από συντονισμένες προσπάθειες της Πυροσβεστικής και με την χρήση διασωστικών εργαλείων απεγκλωβίστηκε  ο  61χρονος Λεωνίδας Παπαμήτρος, ο οποίος και αργότερα εξέπνευσε. Ο 70χρονος συνοδηγός που τραυματίστηκε ελαφρά παρελήφθηκε από ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ και μεταφέρθηκε στο  Γενικό Νοσοκομείο Γρεβενών, όπου και νοσηλεύεται. 

Στο σημείο του τροχαίου δυστυχήματος επιχείρησαν επτά πυροσβεστικοί υπάλληλοι με δυο οχήματα.

Για τα αίτια του τροχαίου δυστυχήματος διενεργείται προανάκριση.

Μετάβαση σε γραμμή εργαλείων