Χρήσιμα Τηλέφωνα & Πληροφορίες
ΠΟΠΕΚ 15/2/12 Προς: Διευθύνων Σύμβουλο της ΕΚΟ & ΒP κ. Ιωάννη Ψυχογυιό

ΠΟΠΕΚ 15/2/12 Προς: Διευθύνων Σύμβουλο της ΕΚΟ & ΒP κ. Ιωάννη Ψυχογυιό

Διαφήμιση

ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ
ΠΡΑΤΗΡΙΟΥΧΩΝ ΕΜΠΟΡΩΝ ΚΑΥΣΙΜΩΝ (ΠΟΠΕΚ)

Αρχιμήδους 29, 71306 Ηράκλειο – Κρήτη
Τηλ. 2810 220885 Fax 2810 220881
E mail: popek@popek.gr

 
Ηράκλειο Κρήτης, 15/02/2012
Αρ. Πρωτ. 545

Προς: Διευθύνων Σύμβουλο της ΕΚΟ & ΒP κ. Ιωάννη Ψυχογυιό
 
Η αιφνιδιαστική απόφαση της εταιρείας που εκπροσωπείτε, να χρεώνει στο εξής λειτουργικά έξοδα 4,3€ ανά τιμολόγιο για την απόδοση των εισφορών των πρατηριούχων στο ΤΕΑΠΥΚ αποτέλεσε δυσάρεστη έκπληξη για τους συναδέλφους που συνεργάζονται μαζί σας και εμπορεύονται αποκλειστικά τα προϊόντα σας .

Δεν υποστηρίζουμε ότι η είσπραξη και η απόδοση των εισφορών είναι δουλειά των εταιρειών εμπορίας όμως μέσω των λογιστηρίων των εταιρειών η εργασία αυτή γίνεται εδώ και πολλά χρόνια με τον πιο αποτελεσματικό και γρήγορο τρόπο.

Η εναλλακτική λύση να πληρώνει κάθε πρατηριούχος χωριστά την εισφορά του στο Επικουρικό Ταμείο είναι πολύ γραφειοκρατική. Εφόσον η εταιρεία σας προτίθεται να εξυπηρετήσει τους συνεργάτες της θα μπορούσε να συνεχίσει να το κάνει στο όνομα της καλής και πολυετούς συνεργασίας που έχει με τους περισσότερους από αυτούς.

Αν το κόστος της παρακράτησης των εισφορών (που γίνεται αυτόματα από το μηχανογραφικό σύστημα κατά την έκδοση του τιμολογίου) και της απόδοσης τους στο ΤΕΑΠΥΚ (που επίσης υποθέτουμε ότι γίνεται διαδικτυακά) είναι τόσο δυσβάσταχτο για την ΕΚΟ-BP, τότε δεν μπορούμε παρά να συγχαρούμε τη διοίκηση της που κατάφερε να εντοπίσει και να κλείσει την πηγή της οικονομικής αιμορραγίας της εταιρείας.

Στα πλαίσια της αγαστής συνεργασίας μας και της καλής θέλησής σας για την διατήρηση της ομαλής λειτουργίας της αγοράς, εκτιμούμε πως πρέπει άμεσα να ανακαλέσετε και να μην εφαρμόσετε την ως ανωτέρω χρέωση ούτως ώστε να μην διαταραχθεί η αμοιβαία σχέση εμπιστοσύνης που έχει αναπτυχθεί μεταξύ ημών και υμών.

Παρακαλούμε όπως μας απαντήσετε άμεσα για τις ενέργειες σας, επιφυλασσόμενοι παντός νομίμου δικαιώματός μας.
 
 Με εκτίμηση

Για την Πανελλήνια Ομοσπονδία Πρατηριούχων Εμπόρων Καυσίμων
Ο Πρόεδρος του Δ.Σ. / Ο Γ. Γραμματέας
Μαυράκης Χαράλαμπος / Μελίδης Σπύρος

Μετάβαση σε γραμμή εργαλείων