Χρήσιμα Τηλέφωνα & Πληροφορίες
Συλλήψεις για ληστείες σε πρατήρια καυσίμων σε Ηλιούπολη και Αργυρούπολη

Συλλήψεις για ληστείες σε πρατήρια καυσίμων σε Ηλιούπολη και Αργυρούπολη

Διαφήμιση

Στη σύλληψη δύο ατόμων οι οποίοι φέρονται να έχουν διαπράξει ληστείες σε πρατήρια υγρών καυσίμων προχώρησαν οι αρχές.

Σε βάρος τους σχηματίστηκε ποινική δικογραφία για τα αδικήματα της σύστασης και συμμετοχής σε εγκληματική οργάνωση και της ληστείας καθώς και για παράβαση του νόμου περί όπλων.
Η υποδιεύθυνση Ασφάλειας Νοτιοανατολικής Αττικής σε συνεργασία με το Τμήμα Ασφαλείας Ηλιούπολης, μετά από πολυήμερη έρευνα για τον εντοπισμό των ατόμων που διέπρατταν ληστείες σε πρατήρια καυσίμων στην περιοχή, εξακρίβωσε τον τρόπο δράσης τους και ταυτοποίησε τα στοιχεία των δραστών.

Όπως διαπιστώθηκε, οι συλληφθέντες, από τον περασμένο Μάιο, με καλυμμένα τα χαρακτηριστικά του προσώπου τους και με την απειλή όπλου αποσπούσαν χρηματικά ποσά από υπαλλήλους σε διανυκτερεύοντα πρατήρια υγρών καυσίμων της Αργυρούπολης και της Ηλιούπολης. Στη συνέχεια διέφευγαν με ΙΧ στο οποίο ανέμενε συνεργός τους που αναζητείται.

Από τη μέχρι στιγμής έρευνα, εξιχνιάστηκαν επτά περιπτώσεις ληστειών σε πρατήρια υγρών καυσίμων στην Αργυρούπολη και στην Ηλιούπολη, καθώς και μία περίπτωση ληστείας σε κατάστημα-ταχυφαγείο.

Στην κατοχή τους βρέθηκαν και κατασχέθηκαν ένα αεροβόλο περίστροφο καθώς και είδη ένδυσης, που φορούσαν κατά τη διάρκεια των ληστειών.

Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών, ο οποίος τους παρέπεμψε σε τακτικό ανακριτή.

(ΑΜΠΕ)

Μετάβαση σε γραμμή εργαλείων