Χρήσιμα Τηλέφωνα & Πληροφορίες
Στη Θεσσαλονίκη ο Κ. Μητσοτάκης: Και φέτος η ΔΕΘ το… μαρτύριο Τσίπρα

Στη Θεσσαλονίκη ο Κ. Μητσοτάκης: Και φέτος η ΔΕΘ το… μαρτύριο Τσίπρα

Διαφήμιση

Στο φουλ δουλεύουν πλέον οι “μηχανές” του Μοσχάτου για την επίσκεψη του Κυριάκου Μητσοτάκη στην Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης στις 16 και 17 Σεπτεμβρίου.

Οι συσκέψεις του προέδρου της Ν.Δ στο Μοσχάτο πληθύνονται ενώ ο ίδιος ετοιμάζεται να ανέβει στη Θεσσαλονίκη προκειμένου να συσκεφθεί με παραγωγικούς φορείς- Επιμελητήρια της πόλης για να κάνει “αυτοψία” των προβλημάτων που αντιμετωπίζουν και των αιτημάτων που έχουν επεξεργαστεί για τη διαφυγή τους από την κρίση.

Ο κ. Μητσοτάκης, θα συμπεριλάβει συμπεράσματα ( αλλά και αιτήματα) των εν λόγω φορέων της συμπρωτεύουσας στην ομιλία του στη ΔΕΘ, κατά την οποία θα παρουσιάσει το επικαιροποιημένο ( και διαρκώς ανανεούμενο) πρόγραμμα της Ν.Δ.

Ήδη χθες, στο πλαίσιο αυτό, συναντήθηκε στα γραφεία της Ν.Δ με τον Περιφερειάρχη Κεντρικής Μακεδονίας, Απόστολο Τζιτζικώστα.

Θετικό αφήγημα αλλά και σφυροκόπημα σε ΑΝΕΛ

Στην αξιωματική αντιπολίτευση άλλωστε, είναι στρατηγική και ειλημμένη απόφαση να μην αναλωθεί ο Κυριάκος Μητσοτάκης αποκλειστικά σε “καταγγελίες” για τις ανεκπλήρωτες υποσχέσεις του πρωθυπουργού και της κυβέρνησης των ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ.

Αντιθέτως, παράλληλα με το σφυροκόπημα της Κυβέρνησης για τα οικονομικά και κοινωνικά πεπραγμένα της , ο πρόεδρος της Ν.Δ, θα επικεντρωθεί στην ανάλυση του σχεδίου της αξιωματικής αντιπολίτευσης για έξοδο από την κρίση, εφ όλης της πολιτικής, οικονομικής και κοινωνικής ύλης.

Κοινώς, ο κ. Μητσοτάκης, θα παρουσιάσει το πώς και υπό ποιες προϋποθέσεις η χώρα μπορεί πράγματι να βγει από το σπιράλ της ύφεσης και όχι με τα “εικονικά” στοιχεία για τα οποία εγκαλούν την Κυβέρνηση πως χρησιμοποιεί για “προπαγανδιστικούς λόγους”.

Πρόγευση πάντως της σκληρής επίθεσης που θα εξαπολύσει η Ν.Δ στους ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ έδωσε χθες και ο γρ%

Μετάβαση σε γραμμή εργαλείων