Χρήσιμα Τηλέφωνα & Πληροφορίες
Συνεργασία της John Crane με την Maersk Oil για το πεδίο Culzean στη Βόρεια Θάλασσα

Συνεργασία της John Crane με την Maersk Oil για το πεδίο Culzean στη Βόρεια Θάλασσα

Διαφήμιση
Η John Crane Asset Management Solutions έχει εξασφαλίσει συμβόλαια  με την Maersk Oil  για την παροχή υπηρεσιών δεδομένων στην υποστήριξη της προγραμματισμένης συντήρησης σε μία από τις μεγαλύτερες επενδύσεις στη Βόρεια Θάλασσα του Ηνωμένου Βασιλείου.
 
Στο πεδίο Culzean, η John Crane Asset Management Solutions θα παρέχει υπηρεσίες δημιουργίας δεδομένων καθώς και την κατάρτιση σχεδίου συντήρησης για όλους τους εξοπλισμούς. Μια στρατηγική λεπτομερούς ανάλυσης και ορισμού συντήρησης (DCAMD) θα αναπτυχθεί για την κάλυψη εξοπλισμού υψηλής κρισιμότητας με γενικές διαδικασίες που χρησιμοποιούνται για μη κρίσιμες συσκευές.
 
Ο τομέας συμπυκνωμάτων φυσικού αερίου Culzean έχει πόρους που υπολογίζονται σε 250-300 εκατομμύρια βαρέλια πετρελαίου. Στην περιοχή της Κεντρικής Βόρειας Θάλασσας, ο τομέας υψηλής πίεσης και υψηλής θερμοκρασίας αναμένεται να ξεκινήσει την παραγωγή το 2019 και να καλύψει το 5% της συνολικής ζήτησης της Ουγγαρίας στην κορυφή της το 2020/21. Τον Οκτώβριο του 2015, ο όμιλος John Crane ανακοίνωσε ότι απέκτησε την ανεξάρτητη επιχείρηση Asset Management, XPD8 Solutions Ltd. Στο Aberdeen.
 

Οι συμβάσεις θα επιτρέψουν στην ομάδα John Crane Asset Management Solutions να χρησιμοποιήσει την τεχνογνωσία της για να καλύψει πλήρως τις ανάγκες των πελατών και να αυξήσει περαιτέρω την απόδοση των περιουσιακών τους στοιχείων. Η John Crane Asset Management Solutions με την εμπορική επωνυμία της εταιρείας XPD8 Solutions Limited, αποτελεί μέρος της John Crane, και αποτελεί τμήμα της παγκόσμιας εταιρίας τεχνολογίας Smiths Group Plc (SMIN.L).

πηγή: worldenergynews.gr

Μετάβαση σε γραμμή εργαλείων