Χρήσιμα Τηλέφωνα & Πληροφορίες
Θεσσαλονίκη: Οδηγός βυτιοφόρου έκλεβε καύσιμα από το βυτίο και τα πουλούσε

Θεσσαλονίκη: Οδηγός βυτιοφόρου έκλεβε καύσιμα από το βυτίο και τα πουλούσε

Διαφήμιση

Συνελήφθη από την αστυνομία ένας 50χρονος και σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος 60χρονου

Συνελήφθη από την αστυνομία της Θεσσαλονίκης στο πλαίσιο του αυτοφώρου ένας οδηγός βυτιοφόρου για κλοπή υγρών καυσίμων. Ακόμη, σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος 60χρονου για αποδοχή και διάθεση προϊόντων εγκλήματος.

Μάλιστα, ο οδηγός του βυτιοφόρου προσπάθησε να ξεφύγει από την αστυνομία και δεν σταμάτησε σε σήμα που του έγινε για έλεγχο και ακινητοποιήθηκε στη συνέχεια επί της Εγνατίας Οδού.

 

Αναλυτικά, σε ανακοίνωσή της η αστυνομία αναφέρει:

Η άμεση κινητοποίηση αστυνομικών του Τμήματος Ασφαλείας Ωραιοκάστρου, σε συνδυασμό με οργανωμένη επιχείρηση που πραγματοποιήθηκε χθες στο πλαίσιο διερεύνησης σχετικής καταγγελίας, οδήγησε στη σύλληψη 50χρονου οδηγού βυτιοφόρου που ενέχεται σε περιπτώσεις κλοπής καυσίμων και στο σχηματισμό δικογραφίας σε βάρος 60χρονου ημεδαπού για αποδοχή και διάθεση προϊόντων εγκλήματος.

 

Ειδικότερα, πρωινές ώρες χθες (19-06-2023) αστυνομικοί της ανωτέρω Υπηρεσίας έθεσαν σε επιτήρηση συνεργείο στην περιοχή της Νεοχωρούδας, όπου μετέβη με το βυτιοφόρο ο 50χρονος, μετά από τον ανεφοδιασμό καυσίμων που πραγματοποίησε από τα διυλιστήρια του Καλοχωρίου και κατά παρέκκλιση του δρομολογίου του, με σκοπό την πώληση καυσίμων που αφαιρούσε παρανόμως από το βυτίο.

Σημειώνεται ότι ο δράστης κατά την αποχώρηση του από το συνεργείο δεν σταμάτησε σε σήματα στάσης των αστυνομικών και συνέχισε την πορεία του πλην όμως εντοπίστηκε και ακινητοποιήθηκε στην Εγνατία Οδό.

Όπως προέκυψε από την περαιτέρω αστυνομική έρευνα ο 50χρονος είχε μεταβεί άλλες πέντε (5) φορές στο παραπάνω συνεργείο όπου παρέδωσε στον 60χρονο, έναντι χρηματικού ποσού, καύσιμα που αφαιρούσε από το βυτίο.

Ο συλληφθείς, με τη δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος του, θα οδηγηθεί στον αρμόδιο Εισαγγελέα.

typosthes.gr

Μετάβαση σε γραμμή εργαλείων