Χρήσιμα Τηλέφωνα & Πληροφορίες
Ξανθιώτες εξαπάτησαν πρατηριούχο στην Κομοτηνή. Του πήραν 1.900 ευρώ για κηδεία, παριστάνοντας το συνάδελφο

Ξανθιώτες εξαπάτησαν πρατηριούχο στην Κομοτηνή. Του πήραν 1.900 ευρώ για κηδεία, παριστάνοντας το συνάδελφο

Διαφήμιση

Σε εξέλιξη βρίσκονται οι έρευνες των αστυνομικών Αρχών για τον εντοπισμό και τη σύλληψη δύο αγνώστων μέχρι στιγμής δραστών, οι οποίοι, χθες (11-1-2016) το μεσημέρι, εξαπάτησαν 32χρονο ημεδαπό, ιδιοκτήτη πρατηρίου υγρών καυσίμων στην Κομοτηνή.

Αναλυτικότερα, άγνωστη δράστιδα επικοινώνησε τηλεφωνικά με τον 32χρονο και ισχυριζόμενη ότι είναι συνάδελφος, αναφέροντας επίσης ψευδώς ότι έχει οικονομική ανάγκη για την κηδεία συγγενικού της προσώπου, τον έπεισε να παραδώσει το χρηματικό ποσό των 1.900 ευρώ, σε ένα άτομο που θα μετέβαινε στο πρατήριό του.

Η δράστιδα επικοινώνησε επίσης με έναν 49χρονο ημεδαπό, οδηγό ταξί, από τον οποίο ζήτησε, έναντι χρηματικού ανταλλάγματος, να μεταβεί στο πρατήριο του 32χρονου, να παραλάβει τα χρήματα και να τα παραδώσει στον συνεργό της.

Στη συνέχεια, ο 49χρονος, ενεργώντας σύμφωνα με τις τηλεφωνικές υποδείξεις της δράστιδας, μετέβη στο πρατήριο του 32χρονου και παρέλαβε τα χρήματα, ενώ ακολούθως κατευθύνθηκε στην πόλη της Ξάνθης, όπου τα παρέδωσε στον συνεργό της.

Την προανάκριση και τις έρευνες διενεργεί το Τμήμα Ασφάλειας Κομοτηνής.

Πηγή: Komotinipress.gr

Μετάβαση σε γραμμή εργαλείων