Χρήσιμα Τηλέφωνα & Πληροφορίες
Χωρίς καύσιμα η αστυνομία στην Πάτρα

Χωρίς καύσιμα η αστυνομία στην Πάτρα

Διαφήμιση

Η δεινή οικονομική κατάσταση δεν έχει αφήσει ανεπηρέαστη την ΕΛ.ΑΣ., η οποία έχει ξεμείνει από κονδύλια με αποτέλεσμα τα χρέη στους βενζινοπώλες να έχουν συσσωρευτεί και τα τελευταία χρόνια η προμήθεια καυσίμων στην Αχαία να γίνεται από το ΚΕΤχ και μάλιστα σε συγκεκριμένο χρονικό διάστημα, δηλαδή από το πρωί μέχρι τις 2 το μεσημέρι.
Σύμφωνα με πληροφορίες του tempo24.gr, η αντλία στο ΚΕΤχ που προμηθεύονται καύσιμα τα οχήματα της τοπικής ΕΛ.ΑΣ. έχει χαλάσει και ακόμη το ανταλλακτικό δεν έχει έρθει.

Τα περιπολικά στο κέντρο προσπαθούν να κάνουν όσο το δυνατόν περισσότερες περιπολίες, όμως στα περισσότερα οχήματα έχει αρχίσει να στερεύει το καύσιμο και πλέον οι αστυνομικοί αναζητούν οχήματα τόσο υπηρεσιακά όσο και συμβατικά που διαθέτουν ακόμη και ελάχιστα… λίτρα.

Υπάρχει βέβαια και η άλλη επιλογή… οι αστυνομικοί να μεταβούν στην περιοχή Αστέρι του Δήμου Ερυμάνθου και να βάλουν εκεί βενζίνη, καθώς στο σημείο αυτό βρίσκεται το μοναδικό βενζινάδικο που μειοδότησε στον διαγωνισμό για την χορήγηση καυσίμων στην Αστυνομική Διεύθυνση Αχαίας.

Χθες μάλιστα το μεσημέρι, σύμφωνα με πηγές του tempo24.gr, ένα ακόμη όχημα ξέμεινε και άφησε τους αστυνομικούς στη μέση του δρόμου στην οδό Γλαύκου στην Πάτρα, με αποτέλεσμα να επιστρατευτεί άλλο όχημα για να παραλάβει το πλήρωμα και γερανός για να το απομακρύνει.

Και δεν είναι μόνο αυτό, καθώς πάμπολλες φορές έχουμε αναφερθεί στα ασυντήρητα οχήματα, ιδίως της Ασφάλειας τα οποία ακινητοποιούνται λόγω βλάβης, με τους αστυνομικούς να διακινδυνεύουν τη ζωή τους.

Τα θέματα αυτά έχουν απασχολήσει κατά καιρούς και τους συνδικαλιστές, ιδίως την Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Αχαίας που απευθύνεται αρμοδίως, όμως δυστυχώς δεν υπάρχει κάποιο απτό αποτέλεσμα.

(energypress.gr)

Μετάβαση σε γραμμή εργαλείων