Χρήσιμα Τηλέφωνα & Πληροφορίες
Επιστολή προς κύριο Μητσοτάκη αίτημα για συνάντηση 18/7/2018

Επιστολή προς κύριο Μητσοτάκη αίτημα για συνάντηση 18/7/2018

Διαφήμιση

 

   ΕΝΩΣΗ

ΠΡΑΤΗΡΙΟΥΧΩΝ ΥΓΡΩΝ ΚΑΥΣΙΜΩΝ &  ΣΤΑΘΜΩΝ ΑΥΤ/ΤΩΝ

ΘΕΣ/ΝΙΚΗΣ & ΠΕΡΙΟΧΗΣ  « Ο ΑΓΙΟΣ ΧΡΙΣΤΟΦΟΡΟΣ  »

ΔΑΝΑΪΔΩΝ 7- ΤΗΛ.2310526411 FAX 2310525926 T.K.546 26  ΘΕΣ/ΝΙΚΗ

E-mail: evethax@otenet.gr

www.enveth.gr

 

                                                                                                                     Θεσσαλονίκη 18 Ιουλίου 2018

ΠΡΟΣ: κο. ΚΥΡΙΑΚΟ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ

                   ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ

 ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ ΠΡΟΣ : ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ

 

              

 

Κύριε Πρόεδρε, η ΕΝΩΣΗ ΒΕΝΖΙΝΟΠΩΛΩΝ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ( ΕΝ.ΒΕ.Θ) εκπροσωπεί το σύνολο των οικογενειαρχών πρατηριούχων καυσίμων και  ενέργειας του Νομού ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ όπως και το μεγαλύτερο μέρος των συναδέλφων της Βόρειας Ελλάδας. Ξεκινήσαμε λοιπόν ένα κύκλο συναντήσεων με τους προέδρους των κομμάτων και μετά το αίτημά μας  για συνάντηση με τον  κύριο Πρωθυπουργό καλούμε και εσάς σε συνομιλία όταν με το καλό βρεθείτε στη πόλη μας.   

Όπως προφανώς θα γνωρίζετε η έξαρση της παραβατικότητας ( λαθρεμπόριο, κλοπή, νοθεία κ.λπ..) έχει πλέον ξεπεράσει τα ανεκτά όρια, μαζί μάλιστα με τον  αθέμιτο ανταγωνισμό που δέχονται τα οικογενειακά πρατήρια έχουν φτάσει τον κλάδο ένα βήμα πριν τον αφανισμό. Χιλιάδες πρατηριούχοι της  χώρας μας οι οποίοι συμπαρασύρουν  μαζί και  τους χιλιάδες εργαζομένους τους ,  κινδυνεύουν περισσότερο από κάθε άλλη φορά  να μείνουν άνεργοι.   

Υποχρέωσή μας είναι να σας ενημερώσουμε  όπως προφανώς πιστεύουμε και δικό μας μέλημα  είναι να μας ακούσετε , εάν βέβαια έχετε τη πρόθεση να δράσετε δεδομένου ότι επί κυβερνήσεων της ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ο κλάδος μας γνώρισε σοβαρότατες ήττες. Τελευταία δε, σε πρόσφατο νομοσχέδιο (ν. 4530/2018)  που συζητήθηκε στη Βουλή και προηγουμένως στην ανάλογη επιτροπή (Παραγωγής & Εμπορίου ) οι μόνοι βουλευτές που εκπροσώπησαν το πασιφανέστατο  δίκιο  μας ήταν οι κυβερνητικοί βουλευτές, δηλαδή ενώ είχαμε ενημερώσει όλους τους  βουλευτές που συμμετείχαν στην επιτροπή  για ένα ύποπτο από πλευράς κόστους σύστημα που τοποθετήθηκε στα πρατήριά μας για να βγάλουν κάποιοι χρήματα , την  αντιπολίτευση έκαναν μόνο 2 κυβερνητικοί βουλευτές!!!!!

               Αγνοούμε τους λόγους που βουλευτές της αντιπολίτευσης- προεξάρχοντος της αξιωματικής αντιπολίτευσης- δεν έκαναν το καθήκον τους.

               Σε κάθε περίπτωση η θέληση μας είναι να σας ενημερώσουμε  προσωπικά για τα σοβαρότατα προβλήματα που έχει φέρει η παραβατικότητα στη διακίνηση καυσίμων στις επιχειρήσεις μας και στα ταμεία του κράτους.     

 

 

 

Μετάβαση σε γραμμή εργαλείων