Χρήσιμα Τηλέφωνα & Πληροφορίες
Επιστολή προς Πρωθυπουργό κύριο Τσίπρα Αλέξη αίτημα συνάντησης 10/7/2018

Επιστολή προς Πρωθυπουργό κύριο Τσίπρα Αλέξη αίτημα συνάντησης 10/7/2018

Διαφήμιση

ΕΝΩΣΗ

ΠΡΑΤΗΡΙΟΥΧΩΝ ΥΓΡΩΝ ΚΑΥΣΙΜΩΝ &  ΣΤΑΘΜΩΝ ΑΥΤ/ΤΩΝ

ΘΕΣ/ΝΙΚΗΣ & ΠΕΡΙΟΧΗΣ  « Ο ΑΓΙΟΣ ΧΡΙΣΤΟΦΟΡΟΣ  »

ΔΑΝΑΪΔΩΝ 7- ΤΗΛ.2310526411 FAX 2310525926 T.K.546 26  ΘΕΣ/ΝΙΚΗ

E-mail evethax@otenet.gr

www.enveth.gr

 

                                                                                            Θεσσαλονίκη 10 Ιουλίου 2018

 

ΠΡΟΣ: ΓΡΑΦΕΙΟ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΥ κου. ΤΣΙΠΡΑ ΑΛΕΞΗ

 

                Κύριε Πρωθυπουργέ, η ΕΝΩΣΗ ΒΕΝΖΙΝΟΠΩΛΩΝ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ (ΕΝ.ΒΕ.Θ)  αντιπροσωπεύει τη συντριπτική πλειοψηφία των νόμιμα λειτουργούντων οικογενειαρχών πρατηριούχων του νομού Θεσσαλονίκης όπως επίσης και τη πλειονότητα των επαγγελματιών του κλάδου της Βόρειας Ελλάδας.

Είμαστε ο εκφραστής χιλιάδων πρατηριούχων  που απασχολούν χιλιάδες εργαζόμενους , οι οποίοι  κινδυνεύουν   να μην υπάρχουν  αύριο εξαιτίας  της παράνομης διακίνησης υγρών και αερίων καυσίμων (λαθραίο, κλεμμένο, νοθευμένο), γεγονός μάλιστα  που πλήττει -όπως και εσείς γνωρίζετε-  βάναυσα  τα έσοδα του κράτους.

Για αυτό το λόγο    σας ζητούμε να μας δεχτείτε στο γραφείο σας στη Θεσσαλονίκη ώστε να σας ενημερώσουμε σχετικά ως οι πλέον γνώστες του προβλήματος.  Καύσιμα που προέρχονται από παράνομες δραστηριότητες δεν είναι κοστολογικά αντιμετωπίσιμα  δεδομένης της υψηλής φορολογίας η οποία είναι διπλάσια του πρωτογενούς κόστους των προϊόντων.  

Το  Πανελλήνιο πρόβλημα της παραβατικότητας  (με  έξαρση στη Βόρεια Ελλάδα) σε ότι αφορά τη διακίνηση των καυσίμων που μονοσήμαντα έχει ονομαστεί λαθρεμπόριο έχει πάρει τεράστιες διαστάσεις διότι υπάρχει πλέον  συμμετοχή κρατικών υπαλλήλων. Κρίνουμε πλέον εκ του αποτελέσματος ότι  η προσωπική σας παρέμβαση είναι επιβεβλημένη.  

Σας ζητούμε να αφιερώσετε ένα κομμάτι  από το χρόνο σας ώστε να σας περιγράψουμε τα συμβαίνοντα στην αγορά καυσίμων  δεσμευόμενοι ότι θα καταθέσουμε σχετικές   προτάσεις  και είναι βέβαιο πως ο χρόνος σας όχι μόνο δεν θα πάει χαμένος αλλά θα αποβεί υπερπολύτιμος  για μας  και για τη κοινωνία.  Το αίτημα μας το θεωρούμε εύλογο και έχει ισχύ εάν   η κυβέρνηση σας συνεχίζει να  θέλει να κάνει πράξη  τις εξαγγελίες της διαφοροποιούμενη των προηγουμένων κυβερνήσεων οι οποίες βολεύονταν με τα λογοπαίγνια και την παραπληροφόρηση.  

                Παρακαλούμε  να μας ενημερώσετε για τη πρόθεση σας να αποδεχτείτε ή όχι  το αίτημα μας.

 

     Υ.Γ.  Μπορείτε εάν θέλετε να ενημερωθείτε για τις δράσεις μας από τον κύριο Δ. Μάρδα.

 

 

 

Μετάβαση σε γραμμή εργαλείων