Χρήσιμα Τηλέφωνα & Πληροφορίες
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΕΝΒΕΘ Αντιμετώπιση των ληστειών σε πρατήρια καυσίμων ζητά ο κλάδος! ΑUTOΤRITI.GR

Διαφήμιση

Αντιμετώπιση των ληστειών σε πρατήρια καυσίμων ζητά ο κλάδος!

(27/2/2024)

– Συνεχίζονται οι ληστείες σε πρατήρια καυσίμων της Θεσσαλονίκης
– Από παραβατικές ομάδες κυρίως (όπως αναφέρει η ένωση του κλάδου “ΕΝΒΕΘ”)
– Οι ληστείες γίνονται βραδινές και πρώτες πρωινές ώρες

Στην έλλειψη αστυνόμευσης εστιάζει η ενημέρωση της Ένωσης

Η ανοικτή επιστολή που λάβαμε από την Ένωση Βενζινοπωλών Θεσσαλονίκης απευθύνεται στον Υπουργό προστασίας του πολίτη και προς την Αστυνομική Διεύθυνση Βορείου Ελλάδος. Ας δούμε τα όσα αναφέρει:

Αξιότιμε κύριε Υπουργέ,
Το Διοικητικό Συμβούλιο της ΕΝΩΣΗΣ ΒΕΝΖΙΝΟΠΩΛΩΝ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ και τα μέλη αυτής εκφράζουμε για πολλοστή φορά την έντονη αγανάκτηση και δυσαρέσκεια για την έλλειψη αστυνόμευσης, με επακόλουθο τις συνεχείς ληστείες από διάφορες γνωστές σε όλους παραβατικές ομάδες. Οι ληστείες παρατηρούνται κυρίως τις βραδινές και πρώτες πρωινές ώρες λόγω μειωμένης κυκλοφορίας πολιτών σε πρατήρια καυσίμων συναδέλφων σε ολόκληρο το νομό Θεσσαλονίκης.

Η αύξηση της εγκληματικότητας ΜΑΣΤΙΖΕΙ ΤΟΝ ΚΛΑΔΟ ΤΩΝ ΒΕΝΖΙΝΟΠΩΛΩΝ και έχει πάρει ανεξέλεγκτες διαστάσεις. Τα πρατήρια καυσίμων είναι εύκολος στόχος και διακυβεύεται η λειτουργία της επιχείρησης με τη φθορά που προκαλείται αλλά κυρίως η ασφάλεια των εργαζομένων. Οι συνεχώς αυξανόμενες περιπτώσεις ληστειών και κλοπών έχουν αυξήσει επιπλέον το κόστος λειτουργίας των επιχειρήσεών μας ένεκα της λήψης πρόσθετων μέτρων ασφαλείας. Ακόμη δε σας δηλώνουμε ότι η εύρεση προσωπικού έχει γίνει ακόμη δυσκολότερη και περισσότερο δαπανηρή για τους αυτονόητους λόγους.

Η προστασία και η ασφάλεια των πολιτών είναι υποχρέωση της κυβέρνησης και οφείλει διαφυλάσσει τα παραπάνω αγαθά παρέχοντας επαρκή στελέχωση στα κατά τόπους Αστυνομικά τμήματα. Πρέπει άμεσα να δοθεί λύση και ζητούμε να λάβετε όσο το δυνατόν ταχύτερα αναγκαία μέτρα για την προστασία των πολιτών και δη των  συναδέρφων πρατηριούχων.

Είμαστε όπως πάντα στη διάθεσή σας ώστε να συμβάλλουμε θετικά.

ΕΚ ΜΕΡΟΥΣ ΤΟΥ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΤΗΣ ΕΝΩΣΗΣ ΒΕΝΖΙΝΟΠΩΛΩΝ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ

Μετάβαση σε γραμμή εργαλείων