Χρήσιμα Τηλέφωνα & Πληροφορίες
ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ ΣΗΜΕΙΩΜΑ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΑ ΑΠΟΘΕΜΑΤΙΚΑ ΤΟΥ ΠΕΤΡΕΛΑΙΟΥ ΘΕΡΜΑΝΣΗΣ 19/9/2019

ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ ΣΗΜΕΙΩΜΑ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΑ ΑΠΟΘΕΜΑΤΙΚΑ ΤΟΥ ΠΕΤΡΕΛΑΙΟΥ ΘΕΡΜΑΝΣΗΣ 19/9/2019

Διαφήμιση

ΑΠΟΘΕΜΑΤΙΚΑ ΠΕΤΡΕΛΑΙΟΥ ΘΕΡΜΑΝΣΗΣ

   Σχετικά με το ετήσιο μήνυμα του συστήματος ΗΦΑΙΣΤΟΣ περί της δήλωσης αποθεματικών , ισχύει ότι και τα προηγούμενα χρόνια. Δηλαδή δηλώνουμε ότι αναφέρει η κονσόλα του συστήματος εισροών εκροών στους 15 βαθμούς κατά την τελευταία ημέρα της περιόδου διανομής του πετρελαίου. Θυμίζουμε ότι ο νόμος αναγνωρίζει μόνο αυτά, όπως επίσης ότι ο ΗΦΑΙΣΤΟΣ και η ΑΑΔΕ δεν έχουν απαντήσει στις δεκάδες των επιστολών που τους έχουμε στείλει και σε συνάντηση που πραγματοποιήθηκε πριν από ένα χρόνο με τους αρμόδιους φορείς. Επίσης φτάσαμε στο ακραίο σημείο με πρωτοβουλία της ΕΝΒΕΘ, η ΠΟΠΕΚ να αποστείλει δικαστική εξώδικη πρόσκληση ώστε να λάβουμε ρητά τη θέση της Πολιτείας , χωρίς όμως να λάβουμε καμία απάντηση.
Επίσης έχουμε ζητήσει να επικαιροποιούνται τα υπόλοιπα που κάθε έτος υπάρχουν και όχι να μεταφέρονται τα υποτιθέμενα που είναι λογιστικά δεδομένου ότι, ΠΟΤΕ δεν θα υπάρξει περίπτωση να συμπέσουν αυτά μεταξύ τους δηλαδή να συμφωνούν σε όλη την περίοδο τα 15βάθμια με τα φυσικά λίτρα.
Τέλος σας προτρέπουμε να κάνετε υπομονή και να δηλώσετε τα αποθέματα το πρώτο δεκαήμερο του Οκτωβρίου ( όπως άλλωστε έχετε δικαίωμα) δεδομένου ότι ζητήσαμε εκ νέου συνάντηση ώστε να λυθεί και αυτό μαζί με το θέμα της σφράγισης των αποδείξεων εσόδου της αντλίας που επέχουν θέση τιμολογίου. Η άποψη μας για αντλήσιμα και μη αποθέματα, είναι ότι όλα τα καύσιμα είναι αντλήσιμα αφού όλα είναι αγορασμένα από εμάς και έτσι μπορούν να πωληθούν όταν το θελήσουμε εκκενώνοντας την δεξαμενή.

ΕΚ ΜΕΡΟΥΣ ΤΟΥ ΔΣ ΤΗΣ ΕΝ.ΒΕ.Θ.

Μετάβαση σε γραμμή εργαλείων