Χρήσιμα Τηλέφωνα & Πληροφορίες
Νέα συνεργασία – Η εταιρεία “Voulis Chemicals” στο enveth.gr για την προβολή της

Νέα συνεργασία – Η εταιρεία “Voulis Chemicals” στο enveth.gr για την προβολή της

Διαφήμιση

Σε μια νέα συνεργασία προχώρησε η ΕΝ.ΒΕ.Θ με την εταιρεία “Voulis Chemicals “ και αφορά την προβολή της στο site της Ένωσης (enveth.gr).

Η “Voulis Chemicals “ είναι η Μεγαλύτερη Ελληνική Παραγωγική Επιχείρηση στον Τομέα των Χημικών για την Προστασία και την Περιποίηση του Αυτοκινήτου
Ξεκινώντας από το 1983 -έτος ίδρυσης της εταιρείας μας- βρισκόμαστε στο πλάι τόσο του επαγγελματία όσο και του ιδιώτη δίνοντας λύσεις για θέματα που αφορούν τον καθαρισμό, την προστασία και την περιποίηση του αυτοκινήτου.

Στις εγκαταστάσεις μας – με έδρα τη Νάουσα Ημαθίας – μελετούμε, παράγουμε και διαθέτουμε τα προϊόντα μας, δίνοντας ιδιαίτερη έμφαση στην ποιότητα και την οικολογία εφαρμόζοντας όλους τους σχετικούς ευρωπαϊκούς κανονισμούς.

Σήμερα αποτελούμε την μεγαλύτερη ελληνική εταιρία στο χώρο αυτό. Ξεπερνώντας τον ελληνικό χώρο έχουμε ήδη συνεργασία σε πολλές χώρες ενώ επιδιώκουμε την συνεχή επέκταση μας.

Για τη “Voulis Chemicals ” βασικός άξονας των προσπαθειών μας είναι η αγάπη για το αυτοκίνητο και η εξυπηρέτηση των πελατών μας.

ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΟ: Κάθετη βιομηχανία παραγωγής χημικών προϊόντων για τον καθαρισμό την προστασία και την περιποίηση του αυτοκινήτου & βιομηχανικά χημικά, βελτιωτικά καυσίμων, AdBlue, τεχνικά σπρέι, αρώματα, αντιψυκτικά, λάδια mix 2t, γράσα.

ΑΠΕΥΘΥΝΟΜΑΣΤΕ: Πλυντήρια αυτοκινήτων – Συνεργεία αυτοκινήτων – Πρατήρια βενζίνης – Λιανική πώληση (Καταστήματα αξεσουάρ – Super Mαrket κ.λ.π) – Βιομηχανία – Πλοία.

Διαβάστε περισσότερα και δείτε όλα τα προϊόντα στο voulis.com

Μετάβαση σε γραμμή εργαλείων