Χρήσιμα Τηλέφωνα & Πληροφορίες
OXICAT-Eιδική φροντίδα για το αυτοκίνητο τον χειμώνα

OXICAT-Eιδική φροντίδα για το αυτοκίνητο τον χειμώνα

Διαφήμιση

Όταν η θερμοκρασία πέφτει, οι συνθήκες οδήγησης αλλάζουν. Για παράδειγμα,  προκειμένου να ζεσταθεί  ο εσωτερικός  χώρος του αυτοκινήτου πριν το ξεκίνημα , ο κινητήρας λειτουργεί στο ρελαντί περισσότερο χρόνο και συχνότερα με αποτέλεσμα την παρατεταμένη φάση ψυχρής εκκίνησης. Επιπλέον, η παρουσία πάγου ή  χιονιού υποχρεώνουν σε οδήγηση χαμηλών ταχυτήτων.

Αυτές οι αλλαγές είναι απόλυτα λογικές , αλλά οδηγούν σε αύξηση καταλοίπων σε ολόκληρο το σύστημα εξαγωγής. Η BluechemGroup προσφέρει ένα προϊόν που λύνει εύκολα το πρόβλημα.

Το ειδικά σχεδιασμένο καθαριστικό υψηλής απόδοσης  OXICAT καθαρίζει όλη την μόλυνση  από το σύστημα εξαγωγής αποτελεσματικά , χωρίς να βλάπτει τις σωληνώσεις. Ο αισθητήρας οξυγόνου/λάμδα, το τούρμπο, η βαλβίδα EGR και ο καταλύτης απαλλάσσονται αποτελεσματικά  από τις ρητίνες, τα βερνίκια και τα κατάλοιπα άνθρακα.

Η τακτική χρήση του OXICAT ανά 3 μήνες εξασφαλίζει μακροπρόθεσμη προστασία ενάντια στην σκληρή μόλυνση. Κατάλληλο για βενζινοκινητήρες, πετρελαιοκινητήρες αλλά και υβριδικούς.

 

Extra tip: Πέρα από την τακτική εφαρμογή ανά 3 μήνες, συστήνουμε την χρήση του OXICAT  κατά το ξεκίνημα και το τέλος κάθε χειμερινής περιόδου.

OXICAT PROTEC

OXICAT POWERMAXX

OXICAT AUTOPROFI

Μετάβαση σε γραμμή εργαλείων