Χρήσιμα Τηλέφωνα & Πληροφορίες
Pro-TecHellas: Καθαρισμός Συστήματος εξαγωγής καυσαερίων

Pro-TecHellas: Καθαρισμός Συστήματος εξαγωγής καυσαερίων

Διαφήμιση

Ένα πρόβλημα που επηρεάζει κάθε αυτοκίνητο είναι η συσσώρευση των  καταλοίπων άνθρακα σε ολόκληρο το σύστημα εξαγωγής καυσαερίων (λάμδα, καταλύτης, τούρμπο, βαλβίδα EGR κ.α.) .

Τα οχήματα που συνήθως διανύουν μικρές αποστάσεις ή είναι εξοπλισμένα με ανακυκλοφορία καυσαερίων, τούρμπο και άμεσο ψεκασμό εμφανίζουν συχνότερα αυτό το πρόβλημα γιατί ο κινητήρας σπάνια φτάνει στην απαιτούμενη θερμοκρασία αυτοκαθαρισμού. Ένας μολυσμένος αισθητήρας λάμδα δεν μπορεί να καθορίσει σωστά την απαιτούμενη ποσότητα καυσίμου με αποτέλεσμα την αυξημένη κατανάλωση καυσίμου. Επιπλέον , ένας μολυσμένος καταλύτης οδηγεί σε μεγαλύτερες εκπομπές καυσαερίων.

ΛΥΣΗ

Με το OXICAT της PRO-TECHELLAS/BluechemGroup, μπορεί να καθαριστεί άμεσα και ολοκληρωτικά το σύστημα εξαγωγής. Είναι ένα προϊόν υψηλής απόδοσης που αφαιρεί κάθε είδους κατάλοιπα και εμποδίζει την επαναμόλυνση .

Προστίθεται πριν το γέμισμα κάθε 3 μήνες και δρα αυτόνομα. Είναι κατάλληλο για κάθε είδος καταλύτη, βενζινοκινητήρα ή πετρελαιοκινητήρα  και υβριδικό κινητήρα.

Σε περιπτώσεις πολύ έντονης μόλυνσης του καταλύτη, προτείνουμε το  DPF/Catalyst Cleaner.

Μετάβαση σε γραμμή εργαλείων