Χρήσιμα Τηλέφωνα & Πληροφορίες
Πρώτη συνάντηση νεαρών Πρατηριούχων, Πρώτες ενέργειες

Πρώτη συνάντηση νεαρών Πρατηριούχων, Πρώτες ενέργειες

Διαφήμιση

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε η πρώτη συνάντηση νεαρών πρατηριούχων που έγινε την Τετάρτη στα γραφεία της ΕΝ.ΒΕ.Θ και οργάνωσε η Διοίκηση της Ένωσης. Στόχος της συνάντησης ήταν να ξεκινήσει η ενεργοποίηση των νεαρών Πρατηριούχων οι οποίοι όχι μόνο θα κληθούν σε λίγο καιρό να διοικήσουν την Ένωση αλλά και να υλοποιήσουν όλα όσα προγραμματίσει η σημερινή Διοίκηση ώστε η Ένωση να καταστεί δημιουργός στην εξελίξεις και να έχει μερίδιο στις αποφάσεις.

Ο Πρόεδρος της Ένωσης κ.Σπύρος Μελίδης μιλώντας ανέφερε “την ένωση την βρήκαμε, την διαχειριζόμαστε και στο τέλος θα την παραδώσουμε. Πρέπει από τώρα να είστε δίπλα σε όσα κάνουμε ώστε να μάθετε όσα πρέπει και να συνεχίσετε το έργο της Ένωσης. Επίσης, εσείς είστε που θα την πάτε ένα βήμα παραπάνω πέρα από το ρόλο που έχει σήμερα”

Η συζήτηση ξεκίνησε με έναν απολογισμό όσων έχει κάνει η Ένωση όλα αυτά τα χρόνια με τους νεαρούς Πρατηριούχους να δείχνουν ιδιαίτερα προβληματισμένοι που δεν γνώριζαν όλες αυτές τις ενέργειες. Μάλιστα όταν ο Αντιπρόεδρος της ΕΝ.ΒΕ.Θ κ. Θέμης Κιουρτζής αναφέρθηκε σε συγκεκριμένο παράδειγμα οι νεαροί Πρατηριούχοι προβληματίστηκαν έντονα “Γνωρίζετε ότι στην Ένωση της Θεσσαλονίκης οφείλετε ότι τα πρατήρια δεν έχουν σήμερα σε κάθε βάρδια έναν Τεχνικό Ασφαλείας; Γνωρίζετε ότι αν περνούσε αυτό και κάποια στιγμή έφευγε ο Τεχνικός Ασφαλείας το Πρατήριο θα έπρεπε να βγάλει νέα άδεια;” ενώ συνεχίζοντας τα όσα έχει κάνει η Ένωση σημείωσε “πρέπει να βγούμε μπροστά, οι συνάδελφοι μας πρέπει να ξέρουν ότι γίνεται έργο και εσείς , οι νέοι που έχετε και πιο εύκολη πρόσβαση στην επικοινωνία θα πρέπει να αναλάβετε δράση”

Στο τέλος αναπτύχθηκε μέρος του πλάνου της επικοινωνίας, των εργαλείων και όσα έχουν προγραμματιστεί με από την Διοίκηση. Σε αυτό το σημείο και εκείνη την στιγμή άρχισε να υλοποίειται ο “Πυρήνας” των νεαρών Πρατηριούχων. Ουσιαστικά πρόκειται για μια δράση όπου οι νεαροί (που ήταν παρόν και όσοι θα συμμετέχουν στο μέλλον) μπαίνουν στην διαδικασία άμεσης επικοινωνίας και συνεργασίας με την διοίκηση, την γραμματεία και την Σύμβουλο Επικοινωνίας της Ένωσης.

Στο επόμενο διάστημα θα γίνει νέα συνάντηση όχι για ενημέρωση αλλά για υλοποίηση ενεργειών, ενέργειες στις οποίες θα συμμετέχουν με αποφάσεις οι νεαροί Πρατηριούχοι. Θα προηγηθούν ενημερώσεις . διαδικασίες οι οποίες θα παγιωθούν ώστε στις συναντήσεις να γίνονται υλοποιήσεις και όχι συζητήσεις.

Για τον λόγο αυτό, όλοι οι νεαροί πρατηριούχοι ελάτε δίπλα σε αυτόν “Πυρήνα” ώστε όλοι μαζί να είστε αυτοί που θα αλλάξετε την κουλτούρα ΟΛΩΝ μας, Μόνοι θα πάτε γρήγορα, ΟΛΟΙ Μαζί Μακρυά!

Μετάβαση σε γραμμή εργαλείων