Χρήσιμα Τηλέφωνα & Πληροφορίες
Σημαντική ενημέρωση για τον Ήφαιστο

Σημαντική ενημέρωση για τον Ήφαιστο

Διαφήμιση

 Συνάδελφοι, όσοι διακινείται πετρέλαιο θέρμανσης έχετε παραλάβει από τον Ήφαιστο το παρακάτω μήνυμα το οποίο  λέει να δηλώσετε το απόθεμα σας. Ο κάθε άνθρωπος  διαβάζει ότι πρέπει να δηλώσετε το απόθεμα που έχετε στη δεξαμενή σας, ή που έχετε στο βυτίο σας, ΠΟΥΘΕΝΑ δεν αναφέρει για αντλήσιμα ή μη καύσιμα, ως εκ τούτου θα δηλώσετε αυτό που βλέπετε στην  οθόνη του συστήματος εισροών εκροών στους 15 βαθμούς και στη βέργα του βυτίου σας  ( αν κακώς δεν επιστρέψατε το καύσιμο στη δεξαμενή).  

Το γεγονός ότι ο Ήφαιστος δεν επικαιροποιεί τα αποθέματα που δηλώνουμε κάθε  χρόνο και συσσωρεύονται  εικονικά μεγάλα υπόλοιπα απειλώντας μας μάλιστα ότι θα υποστούμε έλεγχο  είναι ένα ακόμη πρόβλημα που δεν απαντήθηκε στις πάρα πολλές επιστολές μας από το σύστημα όπως άλλωστε τους  έχει γίνει συνήθεια. Αυτό το έγκλημα κατά του κλάδου  πάντα θα  μας θυμίζει τους ανθρώπους του κλάδου που κάποτε δέχτηκαν την εφαρμογή του συστήματος Ηφαιστος και που δυστυχώς ακόμη και τώρα επιχαίρονται για αυτό το έγκλημα επικαλούμενοι φορολογικά κέρδη για τους πρατηριούχους.

Ακόμη θυμίζουμε ότι αυτοί που συναίνεσαν στο προδιαγεγραμμένο έγκλημα αποκαλούσαν λαθρέμπορους όσους από εμάς ( η Θεσσαλονίκη ήταν στη πρώτη γραμμή αντίδρασης) που  μέσω των ΜΜΕ προσπαθούσαμε να πούμε την αλήθεια.

Η ΕΝΒΕΘ συνεχίζει  να δίνει  τη μάχη για το αυτονόητο, στηρίξτε την.    

 

 

 

Ειδοποίηση για δήλωση αποθέματος διαχειριστικής περιόδου 2016-2017

 

Για την λήξη της Διαχειριστικής Περιόδου 2016-2017 είναι υποχρεωτική η δήλωση του Αποθέματος σας στο Πληροφοριακό Σύστημα Διαχείρισης Πετρελαίου Θέρμανσης. Η δήλωση είναι υποχρεωτική για όλα ανεξαιρέτως τα μέλη του μητρώου ΔΙ.ΠΕ.ΘΕ., ακόμα και για μηδενικά αποθέματα. 

Το απόθεμα σας είναι: ………….

Παρακαλούμε η δήλωση αποθέματος να γίνει μέχρι 14/10/2017 . 

Στην περίπτωση που υπάρχει διαφορά ανάμεσα στην ποσότητα που θα δηλώσετε σε επόμενη οθόνη του συστήματος και στην ποσότητα που σας έχει αποσταλεί στις 14/09/2017 από τη Υπηρεσία μας με SMS, αυτή θα προωθηθεί στις Αρμόδιες Υπηρεσίες του Υπουργείου προς οριστικοποίηση. Μέχρι να ολοκληρωθεί ο έλεγχος, στο Πληροφοριακό Σύστημα το απόθεμά σας είναι το λογιστικό υπόλοιπο που υπάρχει στο Πληροφοριακό Σύστημα. 

Προσοχή 
Δεν θα είναι δυνατή η υποβολή νέων κινήσεων στη νέα Διαχειριστικής Περιόδου 2017-2018 χωρίς δήλωση αποθέματος.

Μετάβαση σε γραμμή εργαλείων