Χρήσιμα Τηλέφωνα & Πληροφορίες
Πετρέλαιο θέρμανσης: Διατηρούν και τα δυο διυλιστήρια τις εκπτώσεις – Οι τιμές από αύριο

Πετρέλαιο θέρμανσης: Διατηρούν και τα δυο διυλιστήρια τις εκπτώσεις – Οι τιμές από αύριο

Διαφήμιση

Όπως ανανκοίνωσε η HELLENiQ ENERGY παρατείνεται έως τις 30 Νοεμβρίου 2022 η έκπτωση των 60 ευρώ ανά κυβικό (ή ανά λίτρο, 6 λεπτά προ ΦΠΑ και 7,5 λεπτά με ΦΠΑ) στις εταιρίες εμπορίας που προμηθεύονται πετρέλαιο θέρμανσης από τα διυλιστήρια των ΕΛΠΕ – Στην παράταση της έκπτωσης στο πετρέλαιο θέρμανσης προχώρησε και η Motor Oil

Παρατείνουν τα διυλιστήρια τις εκπτώσεις στο πετρέλαιο θέρμανσης με αποτέλεσμα οι τιμές να παραμείνουν στα σημερινά επίπεδα και να μην αυξηθούν έως και 7,5 λεπτά του ευρώ ανά λίτρο. 

 

Όπως ανανκοίνωσε η HELLENiQ ENERGY παρατείνεται έως τις 30 Νοεμβρίου 2022 η έκπτωση των 60 ευρώ ανά κυβικό (ή ανά λίτρο, 6 λεπτά προ ΦΠΑ και 7,5 λεπτά με ΦΠΑ) στις εταιρίες εμπορίας που προμηθεύονται πετρέλαιο θέρμανσης από τα διυλιστήρια των ΕΛΠΕ.  

Η έκπτωση εφαρμόζεται από την έναρξη της περιόδου θέρμανσης και προστίθεται στη μείωση του Ειδικού Φόρου Κατανάλωσης κατά 25 λεπτά το λίτρο που αποφάσισε η κυβέρνηση καθώς και στις εμπορικές προωθητικές ενέργειες που εφαρμόζουν οι περισσότερες εταιρείες εμπορίας πετρελαιοειδών.

Στην παράταση της έκπτωσης στο πετρέλαιο θέρμανσης προχώρησε και η Motor Oil. Ετσι η έκπτωση θα διατηρηθεί έως τις 30 Νοεμβρίου, μέσω των εμπορικών εταιριών του ομίλου (AVIN, Shell, Cyclon), οι οποίες θα διατηρήσουν την ανταγωνιστική τιμολόγηση του πετρελαίου θέρμανσης όπως ίσχυε από την έναρξη της διάθεσης του προϊόντος στην αγορά.

Η μέση τιμή του πετρελαίου θέρμανσης χθες, σύμφωνα με τα στοιχεία του παρατηρητηρίου τιμών του υπουργείου Ανάπτυξης και Επενδύσεων, ήταν 1,319 ευρώ το λίτρο.

ΗΜΕΡΗΣΙΑ

Μετάβαση σε γραμμή εργαλείων