Χρήσιμα Τηλέφωνα & Πληροφορίες
Άποψη και Αλήθεια από πρατηριούχο Ιωαννίδη Σταύρο: Μια συγκροτημένη σκόρπια σκέψη……

Άποψη και Αλήθεια από πρατηριούχο Ιωαννίδη Σταύρο: Μια συγκροτημένη σκόρπια σκέψη……

Διαφήμιση

[Κυριακή, 29 Μαρτίου 2020 10:07 π.μ.

 Ιωαννίδης Σταύρος: Μια συγκροτημένη σκόρπια σκέψη……

Παρατηρώ στην σελίδα της ΕΝΒΕΘ μια ασυνήθιστη δραστηριότητα , θες μια απλή ματιά στα άρθρα , θες ένα λάικ , θες κάποιους που προσκαλείς να δηλώσουν ότι τους αρέσει η ομάδα το δέχονται απευθείας , θες οι κοινοποιήσεις άρθρων ……..Ξαφνικά αυτοαποδεικνύεται άλλη μια φορά πόσο <<παρτάκηδες >> είμαστε σαν λαός και πως μόνο ..μετά.. την καταστροφή αρχίζουμε και θέλουμε να ενωνόμαστε .
Το πολύ ωραίο κείμενο που έγραψε το παλικάρι , και αναφερόταν με πάρα πολύ σκωπτικό συναίσθημα στην δικιά μας πραγματικότητα , αν το έγραφε ένα μήνα νωρίτερα, ας πούμε στην αρχή της κρίσης τότε που ακόμα όλοι δουλεύαμε ικανοποιητικά , πέρα των γνωστών συνηθισμένων αγνώστων ούτε ένα λάικ δεν θα έπαιρνε ούτε μια κοινοποίηση δεν θα γινότανε , και για άλλη μια φορά ένα πολύ ωραίο κείμενο καταγραφής της πραγματικότητας μας θα έπεφτε στο κενό , και αυτό θα ήτανε για άλλη μια φορά άδικο .
Τώρα φτάσαμε στο σημείο ο καθένας μας να μην ξέρει αν θα βγάλει το σήμερα αν θα ανοίξει αύριο , και ειδικά στο τέλος αυτού ( και κάθε αυτού) του μήνα όπου ο κλάδος μας καλείται ( μαζί με ελάχιστους κλάδους ακόμα ) να είναι από αυτούς που θα πληρώσει κανονικά όλες τις υποχρεώσεις χωρίς δικαίωμα αναβολής – αναστολής , (αλλιώς θα υπάρξουν οι νόμιμες προσαυξήσεις , και ποινικές ( τυχόν ) διώξεις ) , σχεδόν όλοι μας νομίζω δεν θα την βγάλουμε την επόμενη μέρα , μιας και η <<κανονικότητα>> δεν μας επιτρέπεται να ενσωματώνεται στους καθημερινούς προϋπολογισμούς μας .
Και έτσι ξαφνικά για άλλη μια φορά , ( όπως έχει συμβεί αρκετές φoρές στο παρελθόν , κάτι γνωστό ως dejavu ) , όλοι βλέποντας ότι ήδη έχει βουλιάξει ο κλάδος και γενικά η οικονομία, τώρα που αρχίζουν όλοι και δεν βλέπουνε το μαγαζί τους ζωντανό , τώρα αρχίζουν κάποιοι και επιδεικνύουν μια χαζό-συναδελφικότητα μπας και μπορέσουν να αρπάξουν κάτι που τους έχει ξεφύγει πιθανόν από το δικό τους το μυαλό , η ακόμα ακόμα δείχνοντας μια …προσωρινή εμπιστοσύνη στην ένωση μας , ευελπιστώντας και απαιτώντας στην ουσία να τους <<πετάξει>> το σωσίβιο που θα τους σώσει .
Την επόμενη ημέρα όμως , αν κοπάσει αυτή η καταιγίδα και βγούνε στην στεριά , κανείς δεν θα ξέρει ποιοι θα εξακολουθούν να εκτιμάνε , και έτσι θα βάλουν το σωσίβιο κάδρο στον τοίχο τους να τους θυμίζει , και ποιοι θα θεωρήσουν το σωσίβιο αναλώσιμο και απλά θα το πετάξουν στα σκουπίδια .Προσωπικά πιστεύω οι περισσότεροι θα το πετάξουν στα σκουπίδια .
Πέρα το τι πιστεύω εγώ , από όλα αυτά πρέπει να σκεφτούμε πως θα εκμεταλλευτούμε όλο αυτό που μας συμβαίνει ώστε να αναδείξουμε ότι η δικιά μας η ένωση έχει το πρεστίζ που χρειάζεται , να γίνουμε και εμείς…………….. κρεοπώλες*****
*****( οι κρεοπώλες όπως όλοι γνωρίζετε είναι παράδειγμα προς μίμηση στο θέμα της ένωσης τους )
Μην ξεχνάτε αγαπητοί συνάδελφοι και όχι ανταγωνιστές .

Η ΔΥΝΑΜΗ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ Η ΕΝΩΣΗ ΜΑΣ
( Ιωαννίδης Σταύρος Γεν. Γραμματέας ΕΝ.ΒΕ.Θ )

Μετάβαση σε γραμμή εργαλείων