Χρήσιμα Τηλέφωνα & Πληροφορίες
Αρχική / Νέα προϊόντα από την FERAL
Νέα προϊόντα από την FERAL

Νέα προϊόντα από την FERAL

Συνεχίζει να εμπλουτίζει την γκάμα των προϊόντων της η FERAL η οποία είναι πλέον από τις πιο δυναμικές εταιρείες στο χώρο των προϊόντων περιποίησης. Έτσι πριν λίγες ημέρες παρουσίασε τέσσερα νέα προϊόντα, πρόκειται για:

  • Κερί Γυαλίσματος
  • Καθαριστικό Εντόμων
  • Σπρέϋ Φρένων
  • Σπρέϋ Σιλικόνης

Λίγα λόγια για την Auto Gs η οποία κατασκευάζει και διανέμει τα Feral

H AUTO GS, είναι μια από τις μεγαλύτερες εταιρίες ειδών αυτοκινήτου στον ελληνικό χώρο και στα Βαλκάνια.

Ιδρυτής της ο κ. Γεώργιος Συμεωνίδης, ο οποίος δραστηριοποιείται στο χώρο του αυτοκινήτου από το 1978. Η εμπειρία 30 και πλέον ετών στο χώρο, είναι το βασικό συστατικό της επιτυχίας στις πωλήσεις, στις σχέσεις με τους συνεργάτες και τους πελάτες.

Η εταιρία AUTO GS διαθέτει πάνω από 6000 προϊόντα που αφορούν τα αξεσουάρ αυτοκινήτου και άλλων οχημάτων. Επιπλέον με το εμπορικό σήμα FERAL διατίθεται μια μεγάλη γκάμα προϊόντων που αφορούν τον καθαρισμό και την περιποίηση του αυτοκινήτου.

Οι υαλοκαθαριστήρες της επωνυμίας αυτής, οι οποίοι διαθέτουν διεθνείς πιστοποιήσεις, είναι οι πρώτοι σε πωλήσεις και ανταποκρίνονται πλήρως στις απαιτήσεις των πελατών.

Το 2005 η επωνυμία FERAL κατοχυρώθηκε επίσημα ως private label και η γκάμα των προϊόντων της ολοένα και αυξάνεται με είδη που κατασκευάζονται για να ικανοποιούν κάθε επιθυμία των πελατών όσον αφορά τα αξεσουάρ αυτοκινήτων.

Το μεγάλο βήμα της εταιρίας το 2013 με την παραγωγή χημικών, καθαριστικών, αρωματικών και παραφλού κέρδισε το αγοραστικό κοινό, το οποίο συνεχίζει και ανταποκρίνεται θετικά στο εγχείρημα αυτό.

Η σύγχρονη μονάδα παραγωγής η οποία δημιουργήθηκε στις εγκαταστάσεις της εταιρίας τηρώντας όλες τις νόμιμες διαδικασίες, υποστηρίζει την γρήγορη παραγωγή των προϊόντων και εξασφαλίζει την άριστη ποιότητα τους με αποτέλεσμα να κερδίζουν ολοένα και περισσότερο έδαφος στον ανταγωνισμό.

Κατοχυρωμένη με την άδεια του Χημείου του κράτους, της Περιφέρειας και ακολουθώντας τις ευρωπαϊκές οδηγίες και διατάξεις, εξασφαλίζει όχι μόνο ένα άριστα κατασκευαστικά προϊόν αλλά συγχρόνως και εγκεκριμένο από διαπιστευμένους φορείς.

 

Το έργο www.feral.gr καθώς και οι φωτογραφίες και video υλοποιήθηκαν από την Green Apple Web Marketing Consultants